• Lopar, otok Rab
  • Lopar, otok Rab
  • Lopar, otok Rab

Lopar, pješčani raj – otok Rab

Lopar je slikovito turističko mjesto 14 km udaljeno od stare gradske jezgre grada Raba. Lopar obiluje prekrasnim pješčanim plažama i skrivenim uvalicama u kojima svatko može pronaći svoj kutak za uživanje u čistom moru i čarobnoj tišini. Sve to okruženo ljepotama netaknute prirode čini Lopar idealnom destinacijom za nezaboravan odmor kojeg ćete provesti uživajući u prirodnim ljepotama i netaknutoj prirodi.

Lopar

Uz idealne prirodne uvjete za mnogobrojne sportove, rekreaciju i zabavu gostoljubivi domaćini ponuditi će Vam: športske terene za mali nogomet, rukomet, košarku, odbojku, tenis, stolni tenis, mini golf, biciklističke staze, školu tenisa i ronjenja te glisere, skutere i ronjenje… Ugodne terase i brojni ugostiteljski objekti, disco clubovi i raznovrsni vidovi zabave dopunjeni su mogućnošću izleta na kopnu i moru.

Lopar

Otok Rab, grad i otok čudesne krajobrazne raznolikosti, prekrasnih raznovrsnih plaza, kulturoloske sredine od predrimskih vremena obiljezena obrisima četiri zvonika, grad bogatogpovijesnog nasljeđa oplemenjenog u istinski dozivljaj, dugih I ugodnih setnica, tradicije od 120 godina organiziranog bavljenja turizmom, ljubaznosti, gostoljubivosti i marljivosti otočkog stanovnistva. Izdasno more, bogastvo prirodnim ljekovitim biljem, plodovima polja,vinogradi, maslinici, ali prije svega ljudi, Rabljani, sto se iskreno raduju svakome gostu i primaju ga kao dragog prijatelja, čine ovaj otok modernom destinacijom za odmor tijekom cijele godine, prepoznatljivim odredstem Mediterana na Jadranu koje je u "trendu".

Brojne uvale otoka i marine stvorene su za jedrenje i nautički turizam, a uz idealne prirodne uvjete velike su mogućnosti za raznolike sportove i rekreaciju.

- otvori galeriju -